Kort referat BHSK - RFF

Sista träningsmatchen för året slutade 3-3 i en väldigt kall och snöig lördags eftermiddag.

Matchen startade klockan 13.00 och en kvart in i matchen så började det snöa på allvar.

Nu till matchen. BHSK kommer inte riktigt upp i sin standard, underskattning kanske? Kallt? Mycket spekulationer men INGA URSÄKTER.

Rosengårds FF tar ledningen med 0-2 genom en straff och en placering då man spelat sig genom kanten. I halvlek så snackade man om att hela laget underpresterade samt att vi måste ta tag i spelet.

Ca 20 minuter in i 2:a halvlek så hade BHSK vänt matchen till 3-2. Ett långskott från Dino Heldic med vänsterdojan, ett hörnmål som Semi Serifi nickade in och Safet Besics skott utanför straffområdet som går in i bortre hörnet.

I den 90'e minuten så kvitterar Rosengård till 3-3.

Målskyttar: Dino Heldic 1-2, Semi Serifi 2-2, Safet Besic 3-2.

• Apichai » Intervju; Semi Serifi:  ”Fantastisk spelare! Fina dribblingar och väldigt kvicka vändningar. Även väldigt..”