Ny snöplig förlust för Bosna!

Bosna orkade inte hela vägen mot Kosova 4-3 förlusten innnebär att vägen upp till kvalplats blir längre och längre..

– Det känns riktigt tungt faktiskt, säger Ågren Inledningen av matchen mellan Kosova och Bosna var avvaktande. Bosna hade ett lägre försvarsspel än tidigare och det gjorde att Kosova fick svårt att spela sig igenom. Man tvingades till långbollar i djupet som inte hotade. Men Kosova var dock hungrigast framåt och spelade fram sig fram till en 3-0 ledning.

– Första och andra halvlek var som natt och dag tycker jag. Vi inledde inte bra, sen var vi det bättre laget i andra, säger Ågren

Första målet kom i den 6 min från hemmalaget. I den 11 kom 2-0 och 33 minuten satte Kosova 3-0 bollen i nät och 3-0 stod sig till halvtid. Men i andra halvlek vände det.

– Vi hade bra snack i halvtid och vi visste precis vad vi ville göra, men det gick inte. Det är som att vi inte kan ta oss ur den här negativa spiralen, säger Ågren

Efter 56 minuter kom reduceringen till 3-1
Bosna jobbar hårt för en 3-2 reducering men istället gör Kosova 4-1 i den 60 min. Bosna gav aldrig upp utan reducerade återigen till 4-2 i den 76 min och 78 4-3 av ny inbytta Semi Serifi och Haris Zilic.

Resten av matchen präglades av ett frenetiskt bosna för att få in 4-4!
– Det var väl aldrig riktigt nära, säger Ågren
– Idag ville inte killarna riktigt vara med i matchen och då vinner man heller inga matcher.

Nästa vecka väntar Höllviken hemma, men tiden börjar rinna ifrån Bosna som kämpar i botten av tabellen.

– Vi har många av lagen som ligger i den övre halvan av tabellen i de kommande matcherna nu. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Det finns en del positiva bitar från den här matchen att ta med sig, men just nu vet jag inte. Avslutar Ågren!