IFK Malmö A/U-Bosna HSK 6-1

Bosna förlorade träningsmatchen mot ett för dagen piggare, effektivare IFK Malmö A/U lag.

Resultatet speglar väl inte riktigt matchen. Målen som IFK gör är när vi slarvar i vårt agerande försvarsmässigt samt när vi gör bolltapp på mitten i uppspelsfasen. Men det är också grova individuella misstag som vi gör i vårt försvarspel. Detta utnyttjar IFK direkt.

Det skall dock nämnas att vi kommer till spel med 2 olika uppställningar innan/efter paus. Detta beror på att jag som ny tränare vill se så många i aktion som möjligt.

Jag fick många svar men också många frågetecken! Detta sätter sina spår då vi inte är sammansvetsade eller synkade i vårt agerande. Vissa spelare har knappt varit i träning! Detta är på inget sätt en ursäkt bara en förklaring. Vi måste bli tydligare i vårt agerande både i det offensiva som i det defensiva. Vi är för plottriga och små i vårt spel emellanåt!

Vi har ett flertal vassa målchanser men vår skärpa är inte riktigt där. Vi har 3-4 rena målchanser där det ska vara mål bl.a. en i stolpen i första halvlek. Mål där och det är en annan match.  Men det gäller att sätta sina chanser annars biter det dig i baken, vilket det gjorde idag. Vår rörelse utan boll är ibland rent dåligt och passningarna sitter inte där de ska! Tycker dock att det fans fina prestationer och spelet bitvis är kanon.

Vissa saker behöver vi snacka igenom om och det gör vi under veckan.