Förlust i Höllviken

Vi kom till start idag med tre ändringar i startelvan från förra matchen mot Kosova. Amar Muharemovic gick in från start istället för avstängde Senad Dugalic, Amar Islamagic ersatte Henrik Ilmanen och Dejan Zukic ersatte avstängde Ersan Mujevic på topp.

Första 20-25 minuterna i matchen tillfaller hemmalaget och under denna period så släpper vi också in ett jättebilligt mål, ett inlägg som studsar i vårt straffområde och pga missförstånd så hamnar den också i nät.

Därefter reste vi oss och skapade bland annat 3-4 hörnor direkt efter varandra där en av de var livsfarlig där både Dejan och Damir fick avsluta men bollen gick inte in.

Vi börjar andra halvlek starkt och trycker ner motståndarna rejält och utdelningen skulle komma.

Efter ett vackert väggspel så testade Dejan från distans otagbart för målvakten. Efter det trycker vi ner motståndarna ännu mer och ledningsmålet kändes bara som en tidsfråga men istället så kommer en kalldusch under ett av våra uppspel där vi tappar bollen i ett onödigt läge och Höllviken kontrar in 2-1.

Vi försöker resa oss men kort därefter får hemmalaget en korrekt dömd straff och uppförsbacken blev bara brantare.

Sista 20 minutersperioden bjuder Enes på ett par jätteräddningar och räddar oss från större siffror. I matchens sista spark så kombinerar sig BK Höllviken vackert igenom vårt försvar och sätter slutresultatet 4-1.

Vi snackade i omklädningsrummet efteråt om att ändå ta med oss det positiva från matchen för det fanns onekligen positiva sidor att ta med men känslan är ändå den att vi bjuder hemmalaget på minst 3 av målen.

Gräsmattan på Höllvikens IP håller allsvensk klass och majoriteten av de cirka 100 åskådarna på plats var våra supportrar.
Det visar hur långt vi har kommit som klubb då det finns klubbar i Allsvenskan som inte har det bortaföljet vi har.