Andra raka vinst för BHSK

Vi kom in i den här matchen stärkta av vår seger mot Balkan och med ett gott självförtroende.

Vi ställer upp med nästintill exakt samma startelva förutom att Daniel gick in på avstängde Edos plats och Halid gick in på avstängde Senads plats.

Det pratades lite innan matchen om betydelsen av ett tidigt ledningsmål och det var exakt vad vi fick, efter 3 minuter stod det 1-0 vackert kombinerat av Ersan, Henke och Damir.

Efter det så hade vi 3-4 jättelägen till men det var först på tilläggstid i första halvlek som mål två skulle komma vackert inprickat av Henrik Ilmanen Brynell.

I paus gör vi ett par byten och säsongsdebuterar gör vår duktiga mittback Amar Muharemovic.

Vi spelar av matchen på ett bra sätt och tillåter egentligen aldrig motståndet att hota oss. Om det är något man kan klaga på så är det att vi ska göra ännu fler mål en sån här dag men vi tar med oss de tre poängen och kommer stärka inför derbyt mot ett obesegrat och starkt Kosova på söndag.

Extra plus till Damir som öppnar sitt målkonto för säsongen och samtidigt står för två assist samt Ersan som är högst delaktig i alla de tre första målen.