Öja FF vann ikväll på Heleneholms IP

BHSK - Öja FF 1-3 (0-0)

Ännu en försmädlig förlust där vi återigen tar ledningen i matchen men tappar ledningen efter ett par minuter.

Kan låta konstigt men vi gör en bättre andra halvlek än första även om vi förlorar den med 3-1.

Under en stor del av halvleken så hade vi initiativet och Henke gör ett drömmål men återigen drar vi på oss en dum frispark och kvitteringen kom direkt.

Med handen på hjärtat så får vi säga att vi idag mötte ett fysiskt bättre lag som trots underläge vände på matchen inom ett par minuter vilket visar på stark moral.

-Öjas snabba kvittering  blev mer eller mindre en chock för oss, sa Bosnien Hercegovinas tränare Haris Saranovic. Efter  den smällen tappade vi terräng.
Det fysiskt mer krävande spelet i fyran hade också tagit hårt på våra krafter. Vi orkade inte resa oss när Öja sedan också relativt snabbt slog in ett ledningsmål.

För vår del handlar det om att samla trupperna och ta fram det man gjorde bra denna matchen fram till nästa helgs derby mot Balkan.

Text: Amar Caluk

BHSK tackar Senad Honic för jätte fina foton !!

Bosnien Hercegovina SK - Öja FF 1-3 (0-0)
1-0 Henrik Ilmanen Brynell 63 min
1-1 Tim Rix 66 min
1-2 Adam Barcham 69 min
1-3 Linus Rohdin 85 min