Vårt första poäng i fyran !

Vi kom in i denna matchen efter en fint genomförd DM match i veckan där vi hade initiativet matchen igenom.

En par ändringar gjordes i startelvan bl.a pga avstängningar. Matchen kunde dock inte startat på ett värre sätt, med 0-1 i baken efter 27 sekunder och en kraftig uppförsbacke..

Grabbarna tog sig dock i kragen och lyckades vända matchen till sin favör efter två mål av Ersan Mujevic.

Vi kommer ut till andra halvlek och har matchen under bra kontroll fram till den 65:e matchminuten när en tillsynes helt harmlös situation resulterar i straff till motståndarlaget. Vi var nog många som vände blickarna mot varandra förvånade över domarens beslut.

Efter Rydsgårds kvittering tappar vi lite fokus och tillåter motståndarna att skapa mer på de sista 20 minuterna i matchen än de gjort de föregående 70. Mot slutet skapar vi ett par lägen och det blev lite väl mycket Hawaifotboll över det hela.

Så ansvarslösa får vi inte vara bara för att vi tycker oss ha blivit orättvist dömda. Där var onekligen ett par lägen där domaren kunde blåst straff i vår favör där han väljer att fria, väldigt konstigt kan tyckas då motståndarna vid det skedet redan fått en extremt billig straff.

Allt som allt gör vi en okej match, lite för många som presterade under sin vanliga nivå.

Säsongens första poäng är inkasserad och på lördag borta mot seriefavoriten FC Trelleborg hoppas vi kunna förlänga poängsviten.