Förlust i ett blåsigt och kallt Simrishamn

Dagens match mot Simrishamn slutade i en uddamålsförlust med resultatet 2-1. Vårt mål stod Amar Hajdarevic för med en fin nick.

Vädret tillät inte något fint spel idag för något av lagen. Dock så måste vi hylla vår ny/gamla spelare Enes Mujadzic. Enes är tillbaka och står för en jättefin insats som målvakt.

Vi kom till dagens match med endast 3 spelare på bänken pga en del skador och folk som jobbade. Dock är det ingen ursäkt då säsongen alltid kommer bestå av folk som är borta av diverse anledningar.

Matchen i sig är inte så mycket att orda om, konstgräset var av god kvalitet och motståndaren visade varför dem var ett topplag i sin "femma" förra året.

Vinden och kylan ställde till det ordentligt idag och det lag som hade medvinden på sin sida hade också initiativet. Man kan säga att lagen hade varsin halvlek och ett oavgjort resultat förmodligen hade varit mest rättvist sett till alla lägen vi kom till i andra halvlek samt den missade straffen i första.

Vi släpper fortfarande till alldeles för lättvindiga mål och det är något vi måste lägga ner kraft på att förhindra veckorna som kommer.

Nästa match är mot LB07, en motståndare som spelade så högt upp som i Superettan för ett par år sedan men åkte ur div 2 förra året. En rejäl värdemätare för våra grabbar och en match vi ser väldigt mycket fram emot.

Forza Bosna

• Apichai » Intervju; Semi Serifi:  ”Fantastisk spelare! Fina dribblingar och väldigt kvicka vändningar. Även väldigt..”